Despre noi

Despre noi

Flowerup – un cuvant cu multe intelesuri, o persoana, multa pasiune si dorinta de a-i face si pe ceilalti sa iubeasca florile si natura din ce in ce mai mult.
Flowerup nu este doar o florarie, este acasa atat pentru specialistii nostri cat si pentru clientii care ne trec pragul, este speranta, este dorinta, munca si un ocean de pasiune.
Noi nu vrem sa urmam trend-urile din floristica, vrem sa creem aceste trend-uri, si consideram ca singurul indicator este imaginatia noastra si celor care vin in contact cu noi. Ne folosim zilnic imaginatia pentru a crea buchete si aranjamente dedicate dumneavoastra.
Invatam si ne perfectionam infiecare zi pentru a ajunge cat mai aproape de sufletul dumneavoastra.

ARANJAMENTE FLORARE

La noi veti gasi flori proaspete, creatii unice si specialisti dedicati dumneavoastra.

BUCHETE

Creatiile noastre se adreseaza celor care doresc buchete sofisticate pentru diverse evenimente.

EVENIMENTE

Florile sunt cea mai simpla si la indemana modalitate de a ne exprima sentimentele.

FUNERARE

Buchete si aranjamente special concepute pentru dumneavoastra.

desspre-noi1

 

Un catalog online este cea mai buna modalitate de a ne face cunoscuta pasiunea pentru flori si natura, oferindu-va posibilitatea de a va familiariza cu noi concepte de buchete si aranjamente. Acest catalog este solutia ideala, ce sta la indemana oricui, prin completarea formularului de contact, de a comanda buchete si aranjamente special concepute pentru dumneavoastra.

Creatiile noastre se adreseaza celor care doresc sa fie mai aproape de natura, prin simplitatea florilor, dar si celor care doresc buchete si aranjamente sofisticate pentru diverse evenimente, conferinte sau pur si simplu doresc sa-si exprime sentimentele fata de persoana draga.

Florile sunt cea mai simpla si la indemana modalitate de a ne exprima sentimentele, ne aduc mai aproape de natura si dau eleganta oricarui eveniment din viata noastra si nu numai.

La noi veti gasi flori proaspete, creatii unice si specialisti dedicati dumneavoastra si muncii lor de peste 10 ani.